9 Juli

God morgon!

Har sovit jätte bra inatt =) Är lite små seg ändå men det kommer snart ändras efter en god frukost i solen =P

Igår så va M, killen som mamma är God Man åt och hälsade på =) Han har kommit hit själv utan föräldrar med flera andra killar, och mamma är lite som en extra mamma åt honom. Jätte snäll kille =)

Först va vi hemma hos mamma och fikade lite. Sen åkte vi till stallet och hälsade på hästarna =) Han ska få testa rida sen när hans fot är bättre, även Bella ville testa rida då =P Stod först i hagen och goade med hästarna. Goody drog sig lite undan först för hon är lite misstänksam mot nya människor men mamma som är rädd för hästar skulle hon ju sälvklart följa efter ;P Fick ett gott skratt då Goody började gå mot mamma som blev rädd och sprang iväg =P Såg för jäkla roligt ut ;P Hon gör absolut ingenting, hon vill bara att man ska goa med henne och klia henne på huvudet =)

Tog ner Goody till stallet så dom som ville fick borsta henne och så smörjde jag in henne där hon har blivit biten av bromsarna.

Sen åkte vi till vårat andra hus och sen till getberget.

Senare på kvällen så kom Teds chef hit för dom skulle flytta uthuset som stod på framsidan till baksidan. Patrik hjälpte till också så efter ett tag kom Isak in hit, så vi käkade glass med jordgubbar och kollade på film =) Nu står uthuset fint på baksidan, så nu ska vi beställa grejer till en hundgård och när den är klar så ska Lincoln få flytta hit =)Nee det kanske är dags att fixa frukost nu och sen gå ut och sätta sig i solen med en bra bok =) Bra start på dagen =)

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0