17 Juni

God morgon!

Klev upp vid halv 9 idag. Funderar på om jag ska ta och åka till stallet snart och rida en sväng. Ser ut som om att det kan börja regna när som helst och så blåser det en hel del. Men man kan ju ge sig ut på en lite kortare tur iaf =)

Red en sväng igår kväll. Älsklingen följde med och gick med Mimmi & Lincoln =) Jag red barbacka och först va Goody hur lugn som helst men sen när vi kom fram till fåren så blev hon jätte fjantig =P Förra gången vi gick där så låg fåren ner så då brydde hon sig inte så mycket men den här gången va dom uppe och gick och då va det tydligen jätte farligt ;P Hon skuttade runt och fnyste som en galning och jag kunde inte göra annat än att skratta åt henne =P Hon bryr sig inte om speciellt mycket men fåren va riktigt läskiga. Sen på vägen hem blev hon rädd för en mus också som sprang över vägen, fjantpuppan ;P

Det märks på balansen att jag har ridit barbacka en hel del nu för den blir bara bättre och bättre, vilket är skit bra =P Kanske ska rida barbacka idag också för man vet ju aldrig om det börjar regna som fan och då är det inte så skoj att sitta i Monas sadel som inte får bli blöt.

Nu ska jag dra iväg till stallet så jag hinner rida en sväng och så innan jag börjar jobba.

Ciao!

Goody med bästisen Mona =)


Kommentarer
Postat av: Cassandra

Vilka fina giraffer ;)

2010-06-20 @ 13:30:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0