2 stygn i fingret

Tjena!

Usch idag har jag inte gjort mycket. Tittat lite på tv, varit i stallet, suttit lite vid datorn och sovit. Blev jätte trött förut och kunde inte hålla ögonen öppna, fattar inte varför jag ska vara så trött hela tiden. Och den här veckan får jag inte jobba heller för mitt finger och det suger...

I fredags så va det väldigt stressigt på jobbet. Det gick ju bra på begravningen som tur va men det va stressigt som satan. Efter begravningen så skulle jag diska en del efter lunchen, fick bort all disk som va på vagnarna och tänkte att jag kunde ju ta lite av det som stod på golvet också så skulle dom inte få lika mycket disk på kvällen, men det skulle jag inte ha gjort. Tog upp en porslinstallrik som stod där, lyckades tappa den och skulle precis ta emot den när den gick sönder på diskbänken och så fick jag in ena biten mellan pek- och långfingret så det blev ett jack där. Blödde som fan, kom blod över hela golvet och disken, väldigt trevligt. Petra fick linda om mitt finger med massa papper och grejer och så körde hon mig till vårdcentralen där dom sa att det behövdes sys vilket jag redan visste. Och dom kunde ju inte göra det så Petra fick köra mig till akuten.

Nere på akuten fick jag vänta i 2,5 timme innan jag fick 2 stygn och ett plåster. Roligt att sitta på sjukhuset en fredagskväll och vänta på 2 stygn. Och så är dom ju så roliga där för jag sa till i luckan att jag hade skurit mig i fingret och att det behövdes sys. Fick sitta 1 timme i väntrummet och sen när man får komma in så kollade dom på såret och sa att det här går inte att tejpa utan det måste sys. Dah det va väl det jag sa för fan. Så då fick jag sitta där och vänta i 1,5 timme med en liten tuss på fingret som jag blödde igenom väldigt snabbt så Petra fick ge mig massa papper. Sen kan dom ju vara så jäkla hårdhänta när dom ska klämma på såret så jag hade ju lust att klappa till läkaren. Så himla typiskt att såret ska sitta längst ner där man rör fingret liksom. Min vanliga tur. Så nu får jag inte jobba den här veckan för jag får inte hålla på med mat, disk och såna grejer. Så jäkla irriterande!

Får hoppas att det läker fort så jag kan jobba nästa vecka. Ska ta bort stygnen på månda. Jag brukar läka fort så ag borde göra det nu också för jag försöker använda vänsterhanden så lite som möjligt. Sen är det ju så himla skönt när jag har råkat göra nånting konstigt med handen och det bara drar som fan i stygnen. Inte alls skönt. Ska snart ta bort plåstret också tvätta rent lite och så. Ska bara sätta på nya plåster när jag är i stallet så jag inte får in en massa skit sen ska jag vara utan så det läker bättre.

Måste snart hoppa in i duschen. Skulle behöva tvätta håret men jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas med bara 1 hand. Får se hur jag ska lösa det.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: helen

åååh din stackare, hoppas det läker snabbt.



kommer du till göteborg något i sommar då? ;P

2010-03-23 @ 16:24:40
URL: http://helly.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0