Ultraljud

I onsdags var vi på ultraljud och som jag hade längtat efter det! Hade tid klockan 15.00 nere i stan så vi åkte i god tid ifall att det skulle vara svårt att hitta på sjukhuset, vilket det absolut inte va eftersom det sitter skyltar precis överallt ;P Så vi fick sitta och vänta där i 30 min innan vi fick komma in.

Gud va nervös jag blev där på slutet när jag bara satt och vänta. Tiden gick ju så otroligt långsamt! Ville bara in och se och få höra att allt va bra. Sen när man låg där och äntligen fick se den lilla plutten som man har i magen var helt underbart! Går inte riktigt att beskriva känslan som man får när man ser sitt, vårat barn där på skärmen. En helt underbar känsla är det! :)

Allt var iallafall bra och det va bara 1 och inte 2 som typ alla trodde ;P Könet fick vi reda på. Hon va väldigt säker på vad det var för kön men sa även att det kan vara fel så vi skulle inte köpa en massa kläder för just det könet. Får se om hon har rätt sen då :P

Bebisen var ju inte direkt helt lugn där inne :P Och h*n blev inte sådär jätte nöjd när hon tryckte lite hårdare på magen, då fick man sig en och annan spark tillbaka ;)

Fick se dom små händerna och fötterna, så himla gulliga! :)

Går in i en ny vecka 1 dag tidigare nu, på onsdagar istället för torsdagar så BF är fortfarande 13 December.

Nu har bebis vaknat till igen, sparkar och har sig som en tok ;) Så mysigt :) Lär väl inte vara lika trevligt alla gånger sen när den är större, då lär man ju få sig några riktiga sparkar :P


Kommentarer
Postat av: Cassandra

Nu längtar man ännu mer till att den ska komma ut, när man såg plutten på bilden :D

2011-07-25 @ 14:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0