Onsdag 21 September

God morgon!

Är inte pigg och glad direkt. Ser inte fram emot att åka till jobbet idag, är bara en jäkla massa strul och jag börjar bli så trött på skiten. + att det är jobb för 3 idag men vi är bara 2, skit skoj... Kan ju inte påstå att kroppen mår så bra av det här direkt.

I helgen har en snubbe varit hit och grävt på framsidan, fixat dikena och gräsmattan, så nästa år kommer det vara fint där :) 

Vi har hälsat på lite folk. Först H & J, blev lite mys med lilla Ronja :) Sen Micke & Helena. Jack va lite trött när vi kom men blev gladare då jag och Helena åkte iväg och kollade på fotboll med honom en stund :P Sen hemma igen så va han glad och busig :)

Ja sen har vi väl bara varit ute, jag har varit hos mami en sväng. Vi har säkert gjort nåt mer men jag är så trött dygnet runt så jag kommer inte ihåg allt vi gör.

Måndag och tisdag har jag bara jobbat. Är så trött på kvällen när jag kommer hem så då blir det bara att man ligger och slöar, helst hade jag bara velat lägga mig så fort jag kommer hem och sen sova för natten. Men det kan man ju inte göra.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0