Jamie 7 månader


Den 13:e Juli blev Jamie 7 månader. Men som vanligt kommer det här väldigt sent med tanke på att han blir 8 månader imorgon..

Jamie har inte försökt börja krypa än, utan sitter jag och Ted på en varsin sida om honom en liten bit ifrån så rullar han mellan oss :P Men man ska väl kanske vara glad så länge han inte kryper för sen kommer man ju inte få en lugn stund när han kan röja hej vilt ;)

Han har använt ljud länge men nu börjar dom bli mer tydliga. Han säger da da, ba pa, ma-ma.

Han tycker att det är jätte roligt när man håller i honom i händerna så att han får gå själv. Då kommer det alltid några glädjetjut :) Gåstolen är också rolig och nu börjar det gå fortare och fortare.

Jamie älskar mat. Han får välling morgon och kväll, gröt 1-2 gånger, riktig mat 2 gånger både burk och hemlagad mat. Nåt mellanmål brukar han få också.
 
Sover fortfarande hela nätterna. Somnar mellan 21-22 och sover till 8-9. En riktig liten sömntuta har vi :P

Jamie är en riktig liten buskille. Är han ledsen så går det oftast att få honom glad genom att busa. Hur trött han än är så är han alltid glad när det är massa folk omkring honom. Väldigt sällan han blir ledsen när vi är borta. Han är så glad våran lilla buskille :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0