Jamie 3 månader


Nu är våran lilla kille 3 månader och 14 dagar!

Han pratar och skrattar hela tiden när han är vaken. Blir bättre och bättre på att få till skrattljud, alltid lika roligt att höra :)

Fötterna är väldigt intressanta. Han kan sitta och titta på dom länge och ibland försöker han även pilla på dom.

På skötbordet har han börjat köra superman, vänster armen har han rätt upp och så ligger han hela tiden :P Han älskar att ligga på skötbordet, pratar, skrattar och vevar alltid för fullt när han ligger där :)


Gnugga sig i ögonen har han börjat göra när han är trött, så gulligt att se :)

Han börjar få lite mer kontroll över armarna, blir bättre och bättre på att ta försiktigt på grejer speciellt på sakerna som hänger i babygymmet. Så roligt att titta på honom när han ligger där och känner så försiktigt på björnarna :) Han gillar också att känna på våra ansikten och händer och han gör det så försiktigt :) Men man får se upp för ibland blir ju rörelserna lite okontrollerade och då kan man åka på en snyting :P

Börjar bli jätte duktig på att ta tag i och hålla i saker. Han har börjat tuggar väldigt mycket på allt, händerna, nappen, bitringen och andra saker så det har nog börjat klia i tandköttet.

Sover fortfarande hela nätterna och älskar att sitta och stå upp :) Han använder benen mycket mer nu, sparkar som en tok, har dom uppe i luften och så.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0