Myspys

Hej!

Va ett tag sen man skrev nu, har inte haft nån lust. Men nu så :P

Idag har jag och Jamie varit på Myspys för första gången :) Vi började med lite sång, Jamie var mest intresserad av att titta på dom 2 små flickorna som var med och ha ena handen intryckt i munnen :P Efter sångstunden så gick vi in till dom andra mammorna och barnen som var där. Jamie satt och kollade på alla barnen en stund innan han somnade i min famn :) Han fick sova en stund i en babysitter medans vi åt go mat och innan det var dags för honom att äta. Sen blev det mer spanande på alla barnen innan vi åkte hem :P

Jamie var den enda killen där idag. Kan ju hoppas att det kommer dit nån annan liten kille också och lite fler mammor, för det var bara 5 st där.

Jamie har aldrig varit så tyst som han va idag :P Han brukar alltid prata och skratta för fullt men idag var han så upptagen med att titta på alla barnen så han satt helt knäpptyst :P Några gånger pratade och skrattade han lite men annars tittade han bara. Mycket att ta in för han är ju inte van att se så många små människor :P Trött blev han också, ligger och sover som en stock i vagnen och har gjort det i över 1 timme :)

Ska bli roligt att åka dit nästa vecka :) Förhoppningsvis kan vi ta en promenad dit då för idag gick det ju inte för det blåser så sjukt mycke.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0